مواد لازم

برای ۸ تا ۱۰ نفر

زرده تخم مرغ – ۸ عدد

شیر – ۲ لیوان

شکر – ۲۵۰ گرم

قهوه – یک قاشق سوپخوری

خامه – ۱۵۰ گرم

پودر قند – ۷۵ گرم (۳ قاشق سوپخوری)

http://www.perup.ir/images/prg6u6234pwjrhkpi.jpg

دسر کرم انگلیسی با خامه و قهوه

طرز تهیه

زرده تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده با چرخ مخصوص یا همزن خوب می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود . شیر را با قهوه می جوشانیم و حرارت را کم می کنیم . زرده تخم مرغ را کم کم در شیر می ریزیم و مرتب هم می زنیم . کافی است فقط یکی دو جوش بزند و کمی غلیظ شود .

بعد ۱۵۰ گرم خامه را با ۳ قاشق سوپخوری پودر قند مخلوط می کنیم ، ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و به هم می زنیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد .

یک عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شود. سفیده را کم کم در خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم .

کرم را در لیوان های پایه بلند (که بهتر است به شکل عکس باشد) به اندازه ای که سر لیوان کمی خالی بماند ، میریزیم و خامه را در قیف ریخته ، روی کرم را به حدی که خامه بالاتر از لبه لیوان ریخته شود تزئین می کنیم.

می توانیم چند دانه قهوه درسته بو داده یا کمی شکلات رنده شده روی خامه بریزیم.


 فک نمیکنی بهتره این پست رو به اشتراک بزاری ؟؟؟!! sharing   اشتراک در پلاس   اشتراک در توییتر   اشتراک در فیس بوک   اشتراک در فیس نما   اشتراک در آزادگی   اشتراک در کلوب   اشتراک در stumbleupon   اشتراک در دیگ   اشتراک در دلیکیوس   اشتراک در بوکمارک گوگل   اشتراک در گوگل ریدر   اشتراک در دنباله   اشتراک در گوگل باز   اشتراک در فرند فید   اشتراک در دلشکسته

گالری تصاویر

مد و دکوراسیون

نظرات


منتظر نظر شما هستیم !


هفت − = 3