مواد لازم

میگو پوست کنده ۲۵۰ گرم
سیر ۴ حبه
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
پودر جوز هندی ۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
سویا سس ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

http://www.perup.ir/images/7oi4a20anleipgbgwmr6.jpg

اسکالپ میگو

طرز تهیه

ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل – سیر – لیمو – پیاز رنده شده – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.


 فک نمیکنی بهتره این پست رو به اشتراک بزاری ؟؟؟!! sharing   اشتراک در پلاس   اشتراک در توییتر   اشتراک در فیس بوک   اشتراک در فیس نما   اشتراک در آزادگی   اشتراک در کلوب   اشتراک در stumbleupon   اشتراک در دیگ   اشتراک در دلیکیوس   اشتراک در بوکمارک گوگل   اشتراک در گوگل ریدر   اشتراک در دنباله   اشتراک در گوگل باز   اشتراک در فرند فید   اشتراک در دلشکسته

گالری تصاویر

مد و دکوراسیون

نظرات


منتظر نظر شما هستیم !


8 − = پنج