index

مواد لازم
کنسرو نخود فرنگی یک قوطی نیم کیلویی

گوشت چرخ کرده دو کاسه ماست خوری

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

پیاز دو عدد

لازانیا هشت ورق

روغن یک فنجان

پنیر پیتزا ورقه ای سه بسته ۲۰۰ گرمی

سوسیس ۲۵۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

مواد لازم به اندازه دو دیس از ”لازانیا “:
دو عدد پیاز متوسط (معادل دویست گرم)، یک قوطی نیم کیلویی کنسرو نخود فرنگی یا یک کاسه ماست خوری نخود پخته شده (معادل ۲۵۰ گرم نخود پخته شده)

هشت ورق لازانیا یا یک بسته ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرمی لازانیا، سه بسته ۲۰۰ گرمی پنیر پیتزا ورقه ای (مجموعاً ۲۴ ورق) ۶۰۰ گرم

نیم کیلو گرم گوشت چرخ کرده (معادل دو کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده)، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (معادل ۸۰ گرم)

یک فنجان روغن (معادل صد گرم)، ۲۵۰ گرم سوسیس (معادل چهار تا سوسیس کوچک یا دو تا هاتداگ)

روش تهیه:

دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه اضافه میکنیم. دو قاشق رب را همراه دو قاشق آب اضافه کرده، کمی تفت میدهیم. نیم کیلو گوشت چرخ کرده، کمی نمک و فلفل و یک قوطی کنسرو نخودفرنگی (بدون آب) را اضافه کرده، تفت میدهیم تا مایه لازانیا آماده شود.

در یک ماهیتابه بزرگ آب را جوش آورده و دو قاشق نمک و یک قاشق روغن اضافه میکنیم. سپس ورقهای لازانیا را در آب جوش قرار میدهیم.

ورقهای لازانیا ۶ الی ۸ دقیقه در آب جوش بپزد. سپس ماهیتابه را از روی شعله برداشته و روی ورقهای لازانیا آب سرد میریزیم تا آب داغ لبریز شود و جای آن را آب سرد بگیرد.اگر ورقها را در آبکش برگردانیم، ورقها پاره میشوند یا به هم میچسبند.

خمیر های لازانیا را از آب سرد بیرون آورده، روی یک پارچه قرار میدهیم تا آب آنها گرفته شود. ته دو دیس چینی یا شیشه ای کمی روغن میریزیم و دو ورق لازانیا در آن قرار میدهیم.

لایه لایه مایه گوشتی، پنیر پیتزا و ورقه لازانیا را روی هم قرار میدهیم. سوسیسها را قطعه قطعه کرده، آن را هم بین ورقهای لازانیا میچینیم.

این کار را چند مرتبه تکرار میکنیم تا چهار ورق لازانیا روی هم قرار گیرد. روی ورقه آخر لازانیا را با مایه گوشتی، سوسیس و پنیر پیتزا میپوشانیم.

میتوان لازانیا چیده شده را در طبقه وسط فر با شعله کم (حدود ۱۴۰ الی ۱۵۰ درجه سانتیگراد) برای مدت ۱۵ دقیقه قرار دهیم تا پنیر ذوب شود. سپس ۵ دقیقه شعله گریل را روشن کرده تا روی آن نیز سرخ شود.

لازانیا چیده شده را در مایکرو ویو (با دستور پخت پیتزا) قرار میدهیم تا وقتی که پنیر آن ذوب شود، لازانیا آماده میشود. برای اینکه لازانیا بهتر برش بخورد بهتر است بگذاریم آن سرد شود و بعد برش بدهیم و در موقع پذیرایی دوباره آن را در مایکرو ویو قرار دهیم.

لازانیا آماده پذیرایی میباشد.


 فک نمیکنی بهتره این پست رو به اشتراک بزاری ؟؟؟!! sharing   اشتراک در پلاس   اشتراک در توییتر   اشتراک در فیس بوک   اشتراک در فیس نما   اشتراک در آزادگی   اشتراک در کلوب   اشتراک در stumbleupon   اشتراک در دیگ   اشتراک در دلیکیوس   اشتراک در بوکمارک گوگل   اشتراک در گوگل ریدر   اشتراک در دنباله   اشتراک در گوگل باز   اشتراک در فرند فید   اشتراک در دلشکسته

گالری تصاویر

مد و دکوراسیون

نظرات


منتظر نظر شما هستیم !


6 × = دوازده