13835082911

در این پست آشپزی،  برایتان آموزش تصویری تهیه پیراشکی سویا را قرار داده ایم، امیدواریم که مورد پسندتان واقع شود.

مواد داخل پیراشکی :
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
سویا : ۲۵۰ گرم (می تونید بجای گوشت چرخ کرده ، کلا سویا استفاده کنید)
پیاز سرخ کرده : ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری پر ( با نصف استکان آبجوش حل کنید)
فلفل دلمه ای خرد شده : ۱ لیوان
کلم سفید خرد شده : ۲ لیوان
سیب زمینی : ۲ عدد متوسط
جعفری خرد شده : یک پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه : بمیزان لازم
ادویه پلویی : ۱ قاشق مرباخوری (می تونید ادویه رو حذف کنید ولی من ریختن ادویه رو توصیه می کنم )
روغن برای سرخ کردن موادمون : ( هر چه کمتر بهتر)
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
کنجد : بمیزان لازم
سس گوجه فرنگی
قالب پیراشکی
طرز تهیه :
برای اینکه ظرف اضافی نشورید اول از همه سیب زمینی ها رو نگینی کرده و سرخش کنید بعد توی همون ماهیتابه بقیه مواد رو بترتیب زیر درست کنید .

نکته :
موقع سرخ کردن سویا روغن خیلی مصرف می شه برای اینکه روغن زیادی استفاده نکنید اول سویا رو داخل ماهیتابه بدون روغن تفت بدین , آخر سر پیاز داغ با کمی روغن بهش اضافه کنید . اینجوری رژیمی هم هست .

بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه و در نهایت فلفل دلمه و رب گوجه و زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه کنید و اجازه بدین تا مواد با هم آشنا بشن , ۱۰ دقیقه با حرارت کم کافیه .

13835082922

بعد از خاموش کردن شعله گاز سیب زمینی سرخ شده رو اضافه کنید.

13835082953

همونطوری که توی شکل ها می بینید قالب پیراشکی رو باز می کنیم بعد خمیر رو داخلش قرار می دیم بعد مواد داخل پیراشکی رو داخل خمیر می ریزیم و قالب رو می بندیم .
پس مرحله به مرحله طریقه استفاده از قالب پیراشکی رو در شکلهای پایین می بینید :

 

کمی قالب رو فشار می دیم تا دو طرف پیراشکی کاملا” بهم بچسبه .

13835083008

قسمت های اضافی خمیر رو خیلی راحت جدا می کنیم.

13835083019

138350830210

138350830311کف سینی رو چرب می کنیم و پیراشکی ها رو روی سینی قرار می دیم .

138350830312

روی پیراشکی زرده تخم مرغ میمالیم و کمی کنجد می پاشیم .

138350830513

زمان و دمای پخت در مکروفر :

سه پایه کوتاه استفاده شود . درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بمدت۲۰ دقیقه سپس گریل به مدت ۸ دقیقه . (نیاز به پیش گرمایش نیست) .

زمان و دمای پخت در فر :

درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت۲۰ دقیقه سپس گریل به مدت ۸ دقیقه . (نیاز به پیش گرمایش نیست) .

نکته :
با توجه به اینکه دمای فرها با هم یکی نیست پس چک کنید ،هر وقت روی پیراشکی ها طلایی شدن ، کافیه .

می بینید با قالب چقدر شکلش قشنگ تر در اومده و از همه مهمتر همه یک اندازه هستن .

138350830614

این هم از پیراشکی فوری … به به چه خوشمزه

138350830715

138350830816


 فک نمیکنی بهتره این پست رو به اشتراک بزاری ؟؟؟!! sharing   اشتراک در پلاس   اشتراک در توییتر   اشتراک در فیس بوک   اشتراک در فیس نما   اشتراک در آزادگی   اشتراک در کلوب   اشتراک در stumbleupon   اشتراک در دیگ   اشتراک در دلیکیوس   اشتراک در بوکمارک گوگل   اشتراک در گوگل ریدر   اشتراک در دنباله   اشتراک در گوگل باز   اشتراک در فرند فید   اشتراک در دلشکسته

گالری تصاویر

مد و دکوراسیون

نظرات


منتظر نظر شما هستیم !


5 + شش =