پاستای ایتالیایی به شکل لوله های بزرگ که داخل آن را پر از پنیر، گوجه و … می کنند به نام مانیکوتی شناخته میشود. مانیکوتی به معنای “آستین کوتاه” است.

آموزش آشپزی مانیکوتی بوقلمون و بروکلی

مواد لازم:

• ۸ عدد پاستای مانیکوتی نپخته
• ۳۴۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
• ۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده (حدود نیم فنجان)
• نیم قاشق چایخوری سیر و نمک
• ۱ بسته ماست بدون چربی ساده
• یک و نیم فنجان بروکلی خرد شده
• یک و نیم فنجان پنیر موزارلا، رنده شده
• ۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
• ۱ بسته ۴۰۰ گرمی سس پاستا با طعم گوجه

دستور تهیه:

۱٫ فر را بگذارید روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. ظرف فر را با اسپری آشپزی چرب کنید.

۲٫ پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. در ماهیتابه ای، بوقلمون، پیاز و سیر و نمک را روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بپزید و دائماً هم بزنید تا گوشت دیگر صورتی رنگ نباشد. سپس از روی حرارت بردارید و ماست، بروکلی، نیم فنجان پنیر و ادویه ایتالیایی را اضافه کنید.

۳٫ نیم فنجان سس پاستا را در ظرف فر بریزید و پخش کنید. با قاشق از مخلوط گوشت داخل پاستاها بریزید و در ظرف فر بچینید. بقیه سس را روی پاستاها بریزید. روی ظرف را فویل بکشید و حدود ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا داغ و حبابدار شوند. بقیه پنیر را روی آن بپاشید و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.


 فک نمیکنی بهتره این پست رو به اشتراک بزاری ؟؟؟!! sharing   اشتراک در پلاس   اشتراک در توییتر   اشتراک در فیس بوک   اشتراک در فیس نما   اشتراک در آزادگی   اشتراک در کلوب   اشتراک در stumbleupon   اشتراک در دیگ   اشتراک در دلیکیوس   اشتراک در بوکمارک گوگل   اشتراک در گوگل ریدر   اشتراک در دنباله   اشتراک در گوگل باز   اشتراک در فرند فید   اشتراک در دلشکسته

گالری تصاویر

مد و دکوراسیون

نظرات


منتظر نظر شما هستیم !


سه × = 3